زکات علم من

تبلیغاتــــ advertising

آخرین مطالب سایت زکات علم من


سپاهان درب
افشای تلاش ناکام گوگل برای خرید ۳۰ میلیارد دلاری اسنپ
ترکمنستان، انتخاب چین برای خط لوله چهارم
رابطه جالب هندی‌ها و ترویست‌ها!

۱۳ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است




خدایا...
شرمنده ام؛
که نانت را خوردم،

بسم الله الرحمن الرحیم


با سلام..

در این سلسله مقالات که این اولیش هست سعی دارم بصورت خلاصه و چکیده و دسته بندی شده در حد فهم و درک خودم و در حد اطلاعات ناقص خودم که بصورت تجربی به دست اومده و حاصل هیچ دانشگاه و کلاس خاصی نیست، در ارتباط با انیمیشن سه بعدی مطالبی رو بنویسم. امیدوارم به کار دوستان بیاد. صحت هیچکدوم از مطالب ذکر شده رو بصورت صد در صد تضمین نمی کنم و همونطور که گفتم تجربیات حقیر بعد از 9 سال فعالیت در حوزه انیمیشن هست. پیشاپیش از هر نقد و نظری صمیمانه استقبال می کنم.


خوب همونطور که میدونید ما هفت رشته ی کلاسیک ادبی داریم. حتما شنیدید که از سینما بعنوان هنر هفتم یاد می کنند. باید بگم به این هفت هنر یک هنر دیگه هم جدیدا اضافه شده به نام انیمیشن. البته جدیدا منظورم حدود 100 سال اخیر هست! حالا 200 سال اینور و اونور!


هنر هشتم رو من به دو دسته کامپیوتری و غیر کامپیوتری تقسیم می کنم. این دسته بندی رو خودم تاحالا جایی ندیدم! این یک دسته بندی کلی هست هر چند انواع و اقسام انیمیشن داریم که با یه سرچ ساده میتونید جزییات کامل اونو با تاریخچه و .. بخونید اما چون میدونم شما هم مثل من کم حوصله اید و دوست دارید زودتر شر این مقاله کنده بشه یه راست میرم سر اصل مطلب!


خب از میون دو دسته که عرض کردم چون بنده از انیمیشن غیر کامپیوتری چیزی سر در نمیارم میریم سراغ تنها گزینه یعنی انیمیشن کامپیوتری. که اون رو هم دو دسته می کنم دو بعدی و سه بعدی. و باز چون از دو بعدی چیزی سر در نمیارم میریم سراغ سه بعدی!

دو بعدی سه بعدی

به همین راحتی از میون هزاران رشته در انیمیشن یکیش رو انتخاب کردیم! اینو یادتون باشه ذره بین تا وقتی نور رو متمرکز نکنه نمیتونه بسوزونه و شما هم تا وقتی توی یک رشته تخصص پیدا نکنی نمیتونی به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنی پس مثل من و اکثر الناس نباش که از هر دری یه چیزی یاد گرفتم و آخر کار هیچکدوم به دردم نخورد!!!


خوب، بریم سراغ انیمیشن کامپیوتری. اینطور انیمیشن ها با یک سری نرم افزار های بخصوص ساخته میشن که معروفترین اونا به ترتیب معروفیت در ایران عبارتند از:

3Ds Max

Maya

نرم افزار های دیگه ای هم هستند از قبیل Softimage XSI و Houdini و Cinema 4D و ... که تصور بنده این هست بیش از 99 در صد ملت دارن با همون دوتای اول کار می کنن پس ما هم راه راست رو میریم. 


از میون این دو تا نرم افزار: تری دی استودیو مکس (که از این به بعد بهش میگیم مکس) و مایا، حقیر به مایا مسلط هستم که کم کم با هم مطالب و مباحث رو پیگیری می کنیم.


فکر میکنم برای اینکه بتونم بصورت مرموزانه و موذیانه ای(!) اعتماد شما رو به مطالبم جلب کنم بهتر باشه چند تا از کارهامو ببینید.. سعی میکنم طوری آموزش بدم تا شما هم به این حد برسید ان شا الله، هر چند این نمونه کارها، کارهای خیلی قوی و حرفه ای به حساب نمیاد بیشتر در حد متوسطه ولی دیدنشون خالی از لطف نیست:

طراحی سه بعدی:
cgart.ir/fa/gallery-sort-by-date/451/all/all/all 
طراحی سه بعدی:
negarkhaneh.ir/~sarbazemam/Gallery/?abmid=6615&type=n&date=a&c=30 
انیمیشن:
aparat.com/video/video/listuser/dashboard/yes/username/rasoulvalli 

خوب اینجای کار فکر میکنم یه نکته خیلی قدیمی و مهم رو بهش اشاره کنم خوب باشه. یک سوالی که همیشه از آدم پرسیده میشه همه جا حرفش هست شاید شما هم شنیده باشید و در دنیا هم دیده م دهان به دهان می گرده اونم این که:

مکس بهتر است یا مایا؟!


باید بگم این یک سوال خیلی مسخره و ابلهانه و به دور از خرد و تدبیر و امید(!) هست که جواب اون ساده هست. برای درک بهتر پاسخ این سوال به اطلاعات جلسه بعد نیاز داریم اما در این حد بدونید که نرم افزاری که شما باهاش کار می کنید کمتر اهمیت داره بلکه توانایی شما در استفاده از اونه که مهمه. این دو نرم افزار تقریبا قدرت یکسانی دارند بطوریکه هر کاری میشه با اونها انجام داد! منتهی هر کدوم برای نوعی از کار بهینه شده اند. 


و فردی که حرفه ای باشه هیچوقت در زندان یک نرم افزار خودش رو محصور نمی کنه بلکه با یک کاغذ و مداد هم میتونه اثری هنری خلق کنه. 


شما در انیمیشن متخصص یک نرم افزار نیستید بلکه متخصص یک رشته ی خاص هستید که میتونید هنرتون در اون رشته رو با هر نرم افزاری به رخ بکشید. و مهم تر از همه دونستن اصول اون رشته و تخصص هست وگرنه چند تا ابزار که در نرم افزار موجوده رو براحتی میشه فرا گرفت.


برای مثال فرض کنید شما متحرک ساز هستید یعنی کسی که شخصیت هارو حرکت و در واقع بازی میده. شما باید بتونید این کار یعنی حرکت دادن کاراکتر ها رو در مکس یا مایا انجام بدید گرچه از بقیه تخصص ها مثلا ساخت محیط یا نورپردازی در هیچکدوم از این نرم افزار ها ممکنه چیزی ندونید. به همین سادگی!


امیدوارم توضیحاتم ساده و خلاصه بوده باشه به هر حال صمیمانه منتظر سوالات شما هستم.

یا حق.


بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام...
در این سلسله مقالات سعی دارم کالاهای ایرانی با کیفیت رو معرفی کنم. امیدوارم گامی باشه در جهت رشد اقتصادی کشورمون. یادمون باشه ثروت اندوزی خوب نیست اما ثروت سازی بسیار پسندیده هست و ان شا الله خود ما هم بتونیم هم به تولید هم به معرفی و هم به استفاده از کالاهای مرغوب ایرانی کمک کنیم.


اولین پست رو اختصاص میدم به خمیر دندان گلدنت محصول شرکت پاکشو. همون شرکتی که محصولات با کیفیت گلرنگ رو تولید می کنه.


                                                                   


بنده حدود دو سال پیش با این محصول آشنا شدم و از اون زمان تنها از همین مارک برای خمیر دندان استفاده می کنم. باید بگم کیفیتی که حس میکنم به حد سنسوداین نمیرسه ولی قابل رقابت با کلوز آپ و کولگیت(شباهت اسمی زیادی داره با گلدنت نمیدونم عمدی هست یا نه!) و خیلی با کیفیت تر از تاژ و نسیم و ... هست.

شما هم یک بار استفاده کنید و در کنار ثواب خرید کالای داخلی از مزیت کاهش هزینه هابهره بگیرید (بعلت قیمت پایین تر این محصول نسبت به نمونه های خارجی) 

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام..

تقاضا دارم در صورتیکه جلسه قبل رو مطالعه نفرمودید ابتدا اون رو اینجا مطالعه و سپس اقدام به مطالعه این مقاله بفرمایید.


خوب..

امیدوارم مقاله قبلی مفید باشه. توی این قسمت اول قصد داشتم مراحل نصب رو توضیح بدم بعد دیدم توی هر سی دی که نرم افزار رو تهیه می کنید معمولا روش نصبش هم هست بعلاوه اینترنت که سرشار از آموزش های نصب هست و نیازی نیست وقت شما رو بیهوده بگیرم با توجه به اینکه بسیار مایلم این سلسله مطالب خیلی چکیده و کاربردی باشه..


یه توضیح کوچیکی که لازم میدونم عرض کنم اینکه شما ممکنه به یک کلاس آموزشی خصوصی یا عمومی مایا تشریف ببرید (یا هر نرم افزار دیگه ای) و توی اون کلاس مطالب خیلی زیاد و جالبی آموزش داده بشه و شما هم احساس کنید که اون مطالب رو فرا گرفته اید...


یا حتی ممکنه یاد هم گرفته باشید ولی در عمل وقتی وارد بازار کار میشید یا وقتی میخواید یک کاری رو برای خودتون از صفر تا صد انجام بدید مثل اینکه دستاتون قفل شده باشه اصلا نمیدونید از کجا شروع کنید و چطور ادامه بدید و به کجا برسید!


این خیلی جالبه و برای خیلی ها از جمله خود من اتفاق افتاده و در ابتدا خیلی عجیب بنظر میرسه. دلیلش اینه که ما توی اون کلاس یک یا چند تکنیک رو یاد گرفتیم که بر اساس اون می تونیم کاری رو انجام بدیم ولی اصول اولیه رو نمیدونیم و روال کاری و هنری یک اثر رو ازش خبر نداریم. واسه همینه که حقیر تاکید دارم روی علم و اطلاعاتی که کلاس های آموزشی و سی دی ها و ویدئو ها به ما منتقل می کنند علی الخصوص در زمینه انیمیشن نمیشه تاکید زیادی کرد و حرفه ای شدن و هنرمند واقعی شدن تو این زمینه خیلی فراتر از دیدن چند ویدئو و دی وی دی و گذروندن چند دوره آموزشی هست..


در واقع تصور حقیر از ابتدا این بوده و هنوز هم هست که توی این زمینه کاری و هنری بیشترین چیزی که خودنمایی می کنه داشتن رزومه کاری قوی و حرفه ای هست به دور از بزرگنمایی و اغراق و دروغگویی.. و رزومه هم در واقع چیزی نیست جز نمونه کار های شما..

پس بهتر اینه که در کنار گذروندن دوره های مختلف شروع به انجام پروژه های شخصی و هنری کنیم تا یک رزومه قوی و پر داشته باشیم.


ببخشید که سرتون رو درد آوردم.. و اما مایا!


خوب بعد از نصب وقتی نرم افزار رو بار می کنید با یه چنین منظره ای -شاید با اندکی تفاوت - مواجه میشید:


برای دیدن تصویر اصلی روی عکی کلیک رنجه بفرمایید.

نترسید.. کار خیلی راحته!  اجزای اصلی محیط نرم افزار اینها هستند:



با کلنجار رفتن و فضولی کردن در مورد هرکدوم از این قسمت ها چیز های جالبی یاد میگیرید. مثلا در قسمت viewport با زدن دکمه فاصله روی کیبورد نما ها بین یکی و چهارتایی عوض میشه . دقت کنید که دکمه فاصله رو نگه ندارید وگرنه تمام منو های مایا رو در یک نما میبینید. البته این باگ نیست بلکه یک میانبر بسیار مفید هست به تمام دکمه ها و گزینه ها و آپشن ها و ابزارهای مایا!!


در ابتدای status یک گزینه انتخابی کرکره ای هست که با تغییر این گزینه، منو های نوار منو هم تغییر می کنن!

توی attribute editor فعلا خالیه چون هیچ چیزی انتخاب نشده و در واقع چیزی هنوز ساخته نشده. این جعبه، خواص آبجکت(شیء) انتخابی رو نشون میده. برای ساختن آبجکت های ساده و پیش فرض از منوی create و زیر منوی polygon primitives یکی رو انتخاب کنید و بعد یک جای خالی در viewport کلیک کنید و بکشید. آبجکت ساده ساخته میشه.


خوب.. فعلا تمرینتون اینه که یکی یکی آبجکت ها رو بسازید و شکل هر کدومشون رو بررسی کنید و تفاوت هاشون رو با هم مقایسه کنید..

با استفاده از ترکیب دکمه Alt و هرکدوم از کلیک های ماوس میتونید viewport رو بچرخونید و زوم کنید. امتحانش کنید!


از وقتی این ترانه رو شنیدم، همیشه از نادرستی این حرف آزرده می شدم.. 

خوب مسلمه که قطاری که از ریل خارج شده با اینکه آزاده، ولی راه به جایی نمی بره... 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.


خرید بک لینک


تاثیر گذارترین رسانه در جهان تلویزیونه

مدیر این رسانه رو کی تعیین میکنه؟ امام خامنه ای


این همه انتقاد از عملکرد صدا و سیما

اینهمه نگرانی از اوضاع فرهنگی

اینهمه گندی که این رسانه بالا آورده


خواهشا آقا.. مدیر بهتری بگمارید

خواهشا

خرید بک لینک

نگو محرم آمد
که محرم آمدنی نیست.

محرم همیشگی است.

و بدبختی ما 

از انجا شروع شد که پنداشتیم

محرم یک دهه می آید و می رود.

محرم از کی هست شد؟

آیا تا به حال از خودت پرسیده ای؟

آری

از آن زمان که غدیر نیست شد.

غدیر را نیست کردندو ما نظاره کردیم.

وقتی غدیر فراموش شد

محرم برپا شد.

محرم عزای نادیده گرفتن غدیر است.


منبع:

http://www.afsaran.ir/profile/yoosefezahra313


هر لحظه به دیدار غیر خدا دعوت می شویم

با نیت سجده بر نفسمان بر خط می شویم


قبری برای خود ساخته ایم تاریک و ترسناک

با دستهای خالی راهی قیامت می شویم...


پشت یه پیکان نوشته بود:


میخوای سبقت بگیری بگیر

ولی قیافه نگیر!


خوب که فکر کردم دیدم خیلی جاهای زندگی این اصل میتونه برقرار باشه

مثلا:


میخوای صدقه بدی بده، ولی قیافه نگیر

میخوای کمک کنی بکن ولی..

و الی آخر


پشت یه نیسان نوشته بود:

ای کاش زندگی دنده عقب داشت


رفتم تو فکر

واقعا ای کاش اینطور بود

چرا و به چه علت خدا این قابلیت رو برای زندگی نذاشته


یکم صبر کن

شایدم گذاشته ها!

شاید توبه همون دنده عقب زندگی باشه

با توبه واقعی که البته شرایط خاص خودش رو داره شاید بشه دنده عقب زد 

یا شاید حتی دنده هوایی!


آخه نه تنها بدی ها پاک میشه بلکه بدی ها رو تبدیل به خوبی ها میکنه

از قدرت خداست و از محبتش


اما خطاکاری که تو وقت محدود عمر از این دنده عقب و دنده هوایی استفاده نکنه حتما جهنمی هم هست که مجازات بشه

جهنم وجود داره باید ترسید ازش

صفحات سایت
i> http://pnuna.avaxblog.com/
  • http://wp-theme.avaxblog.com/
  • http://niushaschool.avaxblog.com/
  • http://miiniikatahamii.avaxblog.com/
  • http://sheydaw-amirhoseiwn.avaxblog.com/
  • http://akhbar-irani.avaxblog.com/
  • http://tanzimekhanevadeh.avaxblog.com/